Home » Nederland » Nieuwsbladtransport.nl » Aerotranscargo brengt complete vrachtverkoop onder bij Air One


Aerotranscargo brengt complete vrachtverkoop onder bij Air One

13 augustus 2020 Nieuwsbladtransport.nl

Het Slowaakse luchtvrachtvervoerder Aerotranscargo  heeft de complete mondiale vrachtverkoop ondergebracht bij Air One Aviation Limited.

Daarmee wordt het bedrijf de enige intermediair voor charterbrokers, expediteurs en wholesalers die gebruik willen maken van de vrachtvloot van Aerotrans. De vrachtvervoerder beschikt momenteel over twee B747-400F’s maar zal de vloot gelet op de groeiende vraag naar luchtvrachtruimte uitbouwen naar vijf vrachtjumbo’s in september van dit jaar.

Chartersphere UK

Air One heeft onder de oude naam Chartersphere UK veel ervaring in de markt van vrachtcharters, die door het gebrek aan belly-capaciteit momenteel een sterke groei doormaakt. Het bedrijf, dat zich voorlopig alleen zal richten op de vrachtverkoop voor Aerotrans, heeft verder de directie versterkt met oud-Martinair-manager Peter Scholten.

De Nederlander was al enige tijd actief als commercieel directeur voor Aerotranscargo. Air One zegt verder binnenkort nog enkele andere vrachtmaatschappijen aan zijn portfolio te zullen toevoegen.

Lees meer..