Home » Nederland » Nieuwsbladtransport.nl » PostNL in zee met Allsafe Mini Opslag


PostNL in zee met Allsafe Mini Opslag

30 oktober 2020 Nieuwsbladtransport.nl

Vanaf november kunnen pakketten van PostNL op 34 reguliere vestigingen van Allsafe Mini Opslag worden opgehaald en verzonden. Tegelijkertijd zijn de twee bedrijven een pilot begonnen waarbij kleinere webshops qua aanlevertijden kunnen concurreren met grote spelers in de markt.

Deze optie wordt in het voorjaar van 2021 verder uitgerold over de rest van het land. Dat melden de twee bedrijven in een gezamenlijke verklaring.

De samenwerking begint in eerste instantie met het inrichten van een PostNL-pakketpunt op iedere ALLSAFE-vestiging. ALLSAFE zal hier voorgefrankeerde PostNL-pakketten aannemen en uitreiken, van zowel particulieren als zakelijke klanten. ‘Het grote voordeel van onze locaties is dat ze strategisch gekozen zijn aan de rand van de stad, eenvoudig bereikbaar met de auto en met voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur’, aldus Allsafe.

Eenmanszaken

Tevens kunnen webshops straks hun pakketten tot laat in de avond bij Allsafe aanbieden, waarna PostNL de zendingen nog diezelfde nacht verwerkt. ‘Nederland heeft ruim 57.000 webshops, waarvan 82% eenmansbedrijven. Dat zijn voor het overgrote deel mensen met een baan ernaast, die de webshop erbij doen. Zij gaan na hun reguliere werk naar huis, moeten dan hun bestellingen verwerken en rijden de dag erop naar een afleverpunt. Een hoop gedoe en er zit dus minimaal twee dagen tussen bestellen en ontvangen. Dat is nu met de samenwerking met PostNL voorbij’, aldus Allsafe

Lees meer..