Krantenkoppen https://www.krantenkoppen.eu 24/7 overzicht van Krantenkoppen! Tue, 31 Mar 2020 20:40:00 +0000 nl hourly 1 NS verlengt speciale basisdienstregeling https://www.krantenkoppen.eu/nl/metro-krant/ns-verlengt-speciale-basisdienstregeling/ Tue, 31 Mar 2020 20:40:00 +0000 https://www.krantenkoppen.eu/nl/metro-krant/ns-verlengt-speciale-basisdienstregeling/ De NS verlengt de speciale basisdienstregeling voorlopig tot en met 28 april. Dat maakt het bedrijf bekend nadat dinsdagavond duidelijk werd dat de geldende maatregelen tegen het coronavirus verlengt worden.  Lees meer..

]]>
Video | Zo wordt gewerkt op de corona-afdeling van het Deventer Ziekenhuis https://www.krantenkoppen.eu/nl/nu-nl/video-zo-wordt-gewerkt-op-de-corona-afdeling-van-het-deventer-ziekenhuis/ Tue, 31 Mar 2020 20:21:13 +0000 https://www.krantenkoppen.eu/nl/nu-nl/video-zo-wordt-gewerkt-op-de-corona-afdeling-van-het-deventer-ziekenhuis/ Het Deventer Ziekenhuis laat in een video zien hoe het eraan toegaat op de corona-afdeling van het ziekenhuis. Lees meer..

]]>
Doden door corona New York met heftruck vrachtwagen ingeladen https://www.krantenkoppen.eu/nl/nos-nieuws/doden-door-corona-new-york-met-heftruck-vrachtwagen-ingeladen/ Tue, 31 Mar 2020 20:16:29 +0000 https://www.krantenkoppen.eu/nl/nos-nieuws/doden-door-corona-new-york-met-heftruck-vrachtwagen-ingeladen/ De staat New York is het zwaarst getroffen in de Verenigde Staten. Lees meer..

]]>
VS wil honderden noodziekenhuizen inrichten in strijd tegen corona https://www.krantenkoppen.eu/nl/nu-nl/vs-wil-honderden-noodziekenhuizen-inrichten-in-strijd-tegen-corona/ Tue, 31 Mar 2020 19:51:37 +0000 https://www.krantenkoppen.eu/nl/nu-nl/vs-wil-honderden-noodziekenhuizen-inrichten-in-strijd-tegen-corona/ De Verenigde Staten willen honderden noodziekenhuizen inrichten om de druk die door het coronavirus op het zorgsysteem is komen te liggen te verminderen. Dinsdag werden ongeveer 16.000 nieuwe besmettingen vastgesteld, waarmee het aantal besmettingen in het land oploopt tot een totaal van bijna 180.000. Lees meer..

]]>
Waarom de ic’s nu al vollopen, maar de echte piek pas over een tijd volgt https://www.krantenkoppen.eu/nl/nu-nl/waarom-de-ics-nu-al-vollopen-maar-de-echte-piek-pas-over-een-tijd-volgt/ Tue, 31 Mar 2020 19:22:38 +0000 https://www.krantenkoppen.eu/nl/nu-nl/waarom-de-ics-nu-al-vollopen-maar-de-echte-piek-pas-over-een-tijd-volgt/ De druk op de Nederlandse ziekenhuizen neemt toe. De intensive cares (ic’s) liggen bijna vol en er wordt met man en macht gewerkt aan het opschalen van de capaciteit. Inmiddels liggen ruim elfhonderd coronapatiënten op de ic’s, maar is de piek nog lang niet bereikt. Lees meer..

]]>
Dit mag je niet meer (en nog wel) door het coronavirus https://www.krantenkoppen.eu/nl/nu-nl/dit-mag-je-niet-meer-en-nog-wel-door-het-coronavirus/ Tue, 31 Mar 2020 19:05:47 +0000 https://www.krantenkoppen.eu/nl/nu-nl/dit-mag-je-niet-meer-en-nog-wel-door-het-coronavirus/ Of je nu gezond bent, in een risicogroep valt of huisgenoten hebt die al een paar dagen verkouden zijn. Voor iedereen gelden andere regels tijdens de coronacrisis. Bekijk onze afbeelding en deel deze vooral met je vrienden en familie. Lees meer..

]]>
‘Proximus wordt de referentie van de Europese telecom’ https://www.krantenkoppen.eu/be/detijd/proximus-wordt-de-referentie-van-de-europese-telecom/ Tue, 31 Mar 2020 19:05:26 +0000 https://www.krantenkoppen.eu/be/detijd/proximus-wordt-de-referentie-van-de-europese-telecom/ 21:05 De telecomgroep Proximus investeert de komende jaren 1 miljard euro extra in de uitrol van ultrasnel internet. Om de technologische kloof met Telenet te dichten offert topman Guillaume Boutin een deel… Lees meer..

]]>
Noodmaatregelen verlengd: scholen en horeca blijven dicht tot en met 28 april https://www.krantenkoppen.eu/nl/nu-nl/noodmaatregelen-verlengd-scholen-en-horeca-blijven-dicht-tot-en-met-28-april/ Tue, 31 Mar 2020 19:00:58 +0000 https://www.krantenkoppen.eu/nl/nu-nl/noodmaatregelen-verlengd-scholen-en-horeca-blijven-dicht-tot-en-met-28-april/ Scholen, kinderopvangcentra en horecagelegenheden blijven tot en met 28 april gesloten om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Ook moeten mensen tot die tijd zoveel mogelijk thuiswerken, minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar bewaren en niet met meer dan twee anderen samenkomen in de openbare ruimte. Dat heeft het kabinet dinsdag na het crisisoverleg bekendgemaakt. Lees meer..

]]>
Opening Lelystad Airport weer uitgesteld, na opnieuw foute berekeningen https://www.krantenkoppen.eu/nl/volkskrant/opening-lelystad-airport-weer-uitgesteld-na-opnieuw-foute-berekeningen/ Tue, 31 Mar 2020 19:00:00 +0000 https://www.krantenkoppen.eu/nl/volkskrant/opening-lelystad-airport-weer-uitgesteld-na-opnieuw-foute-berekeningen/ Het kabinet stelt de opening van Lelystad Airport met een jaar uit, tot november 2021. Als reden noemt minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) de coronacrisis, maar het kabinet heeft ook fouten gemaakt met stikstofberekeningen. Lees meer..

]]>
Geen zomerevents, wél strandbars in Knokke-Heist https://www.krantenkoppen.eu/be/detijd/geen-zomerevents-wel-strandbars-in-knokke-heist/ Tue, 31 Mar 2020 18:56:15 +0000 https://www.krantenkoppen.eu/be/detijd/geen-zomerevents-wel-strandbars-in-knokke-heist/ 20:56 Als eerste kustburgemeester trekt Leopold Lippens van Knokke-Heist een streep door alle massa-evenementen in juli en augustus. Maar wat dan met het strand, dat op een zonnige dag ook tienduizenden men… Lees meer..

]]>
Amateurvoetballers komen dit seizoen niet meer in actie https://www.krantenkoppen.eu/nl/metro-krant/amateurvoetballers-komen-dit-seizoen-niet-meer-in-actie/ Tue, 31 Mar 2020 18:50:00 +0000 https://www.krantenkoppen.eu/nl/metro-krant/amateurvoetballers-komen-dit-seizoen-niet-meer-in-actie/ De amateurvoetballers komen dit seizoen niet meer in actie. Dat heeft de KNVB besloten na het besluit van het kabinet om de geldende maatregelen voor de bestrijding van het coronavirus te verlengen. Lees meer..

]]>
Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie liggen tot zeker 1 juni stil https://www.krantenkoppen.eu/nl/nu-nl/eredivisie-en-keuken-kampioen-divisie-liggen-tot-zeker-1-juni-stil/ Tue, 31 Mar 2020 18:37:53 +0000 https://www.krantenkoppen.eu/nl/nu-nl/eredivisie-en-keuken-kampioen-divisie-liggen-tot-zeker-1-juni-stil/ De Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie liggen nog tot zeker 1 juni stil vanwege de coronacrisis, maakte minister-president Mark Rutte dinsdag bekend op een persconferentie. Lees meer..

]]>
Advies van de premier: boek geen meivakantie https://www.krantenkoppen.eu/nl/nos-nieuws/advies-van-de-premier-boek-geen-meivakantie/ Tue, 31 Mar 2020 18:24:54 +0000 https://www.krantenkoppen.eu/nl/nos-nieuws/advies-van-de-premier-boek-geen-meivakantie/ Premier Rutte maakt duidelijk dat nu niet te zeggen is wat er na 28 april gebeurt. “Als je het mij vraagt: boek geen vakantie.” Lees meer..

]]>
België vult strategische voorraad geneesmiddelen aan https://www.krantenkoppen.eu/be/detijd/belgie-vult-strategische-voorraad-geneesmiddelen-aan/ Tue, 31 Mar 2020 18:22:19 +0000 https://www.krantenkoppen.eu/be/detijd/belgie-vult-strategische-voorraad-geneesmiddelen-aan/ 20:22 België bestelt onder meer morfine, spierverslappers en andere geneesmiddelen die van belang zijn voor patiënten op intensieve zorgen. Lees meer..

]]>
De verlengde schoolsluiting treft de meest kwetsbare leerlingen het hardst https://www.krantenkoppen.eu/nl/trouw-krant/de-verlengde-schoolsluiting-treft-de-meest-kwetsbare-leerlingen-het-hardst/ Tue, 31 Mar 2020 18:18:28 +0000 https://www.krantenkoppen.eu/nl/trouw-krant/de-verlengde-schoolsluiting-treft-de-meest-kwetsbare-leerlingen-het-hardst/ Nu scholen in ieder geval tot de meivakantie gesloten blijven, zijn er veel zorgen over de meest kwetsbare kinderen. Zij lopen waarschijnlijk de grootste achterstanden op, en zijn in extreme gevallen thuis niet veilig. Lees meer..

]]>